Retourzending is gratis!

We begrijpen dat een product soms niet is wat je ervan had verwacht (hoewel dat zeer onwaarschijnlijk is), en daarom worden alle retourzendingen aan simplehuman gratis opgehaald door DPD. Zodoende kunnen zowel jij als wij de geretourneerde artikelen gemakkelijker volgen.

retourzendingen zijn gratis

Retourzending is gratis! We begrijpen dat een product soms niet is wat je ervan had verwacht (hoewel dat zeer onwaarschijnlijk is), en daarom worden alle retourneringen aan simplehuman gratis opgehaald. Zodoende kunnen zowel jij als wij de geretourneerde artikelen gemakkelijker volgen.

een product retourneren

Als je een artikel wilt retourneren, dien je het opnieuw te verpakken in de oorspronkelijke verpakking en een e-mail te sturen naar support@simplehuman.co.uk om het door ons te laten ophalen. Ons klantenserviceteam zal je verdere instructies geven.

Houd er echter rekening mee dat artikelen ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking binnen 45 dagen na de aanschafdatum aan ons moeten worden geretourneerd. Nadat we je artikel bij simplehuman hebben ontvangen, betalen we je met alle plezier terug met dezelfde betaalmethode die jij destijds hebt gebruikt om voor het artikel te betalen.

beschadigde of verkeerde artikelen

Als u beschadigde of onjuiste artikelen ontvangt, stuur ons dan een e-mail op support@simplehuman.co.uk of chat met ons.

terugbetalingen

Zodra we je product binnen hebben, kan het tot 5 werkdagen (meestal minder) duren voordat de restitutie in je oorspronkelijke betaalaccount verschijnt. Restituties die door PayPal worden verwerkt, kunnen langer duren.

ruilen

Als je een artikel wilt ruilen, dien je het ongebruikte product aan ons te retourneren. In de tussentijd kun je meteen een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste artikel, of je kunt wachten tot we het geretourneerde artikel hebben ontvangen bij simplehuman en het bedrag is teruggestort op je rekening.