in het dagelijks leven is er nog veel ruimte voor verbetering

Dat was de belangrijkste gedachte achter simplehuman, toen we dit bedrijf in 2000 oprichtten. Het is onze missie om hoogwaardige, innovatieve oplossingen beschikbaar te maken voor eenvoudige, maar zeer belangrijke taken in onze dagelijkse routine.

topprestaties, elke dag opnieuw

Wij innoveren jouw dagelijkse routine. Dankzij nieuwe technologieën, zorgvuldige ontwerptechnieken en een obsessie met verbetering vinden we nieuwe, betere manieren om normale maar belangrijke dagelijkse taken uit te voeren.

prestatiegedreven innovatie

We passen de nieuwste technologische en materiaalgerelateerde innovaties toe om nieuwe prestatieniveaus te bereiken. En omdat we nooit tevreden zijn, zijn we constant bezig onze producten te verbeteren, te verfijnen en opnieuw uit te vinden.

obsessief over kwaliteit

We hebben oog voor elk detail: van het materiaal tot de vorm en afwerking. Onze producten worden rigoureus getest, zodat ze ook na jarenlang dagelijks gebruik als nieuw ogen en functioneren.

we zijn minimalisten

Het belangrijkste van een hulpmiddel is wat je ermee kunt doen. Wij ontdoen onze producten van al het onnodige, om consumenten een simpelere, intuïtievere en bevredigendere ervaring te bieden. We verfijnen onze producten totdat we een minimalistische vorm bereiken die perfect de functie van onze producten aanvult.

ontworpen met het oog op duurzaamheid

Alles wat we maken, heeft impact op het milieu. Daarom maken we alleen producten die mensen écht nodig hebben en die ze jarenlang dagelijks zullen gebruiken. Het is ons doel om het leven van mensen te verbeteren, en niet om vuilnisbelten vol te storten.

duurzaam

Een product dat lang meegaat, is beter voor de planeet (en jouw portemonnee). Onze producten zijn niet alleen gemaakt om lang mee te gaan, maar ook om tijdens hun lange levensduur goed te blijven presteren.

hoge prestaties, lage impact

Het is ons doel om de prestaties te maximaliseren en de hoeveelheid afval te minimaliseren. We zijn constant op zoek naar manieren om minder hulpbronnen te gebruiken zonder aan kwaliteit of bruikbaarheid te hoeven inboeten.

gemaakt om te
worden gerecycled

Doordat we recyclebare, composteerbare, navulbare en herbruikbare producten maken die minder stress en gedoe opleveren, worden positieve ecogewoontes een natuurlijke verlenging van het productgebruik.