tools for efficient living

Het dagelijks leven biedt ruimte voor verbetering. Dat is het idee achter simplehuman. Veel van onze alledaagse handelingen zijn zo normaal dat we er niet bij stilstaan. Dingen als onze handen wassen, opruimen na een maaltijd of onze dagelijkse schoonheidsrituelen. Door het gebruik van innovatie en nieuwe technologieën, zoeken we manieren om deze eenvoudige taken te stroomlijnen. We noemen onze producten 'tools for efficient living'.

technologie:

topprestaties,elke dag opnieuw

Wij innoveren jouw dagelijkse routine. Dankzij nieuwe technologieën, zorgvuldige ontwerptechnieken en een obsessie met verbetering vinden we nieuwe, betere manieren om normale maar belangrijke dagelijkse taken uit te voeren.

duurzaamheid:

we houden niet van afval

Bij simplehuman maken we 'tools for efficient living'. Wij geloven dat efficiënt leven inherent duurzaam is: minder afval, betere producten, slimmere beslissingen. Onze voortdurende inspanningen om efficiënt leven te verbeteren hebben ertoe geleid dat we onze ontwerpen en gebruikerservaringen hebben verfijnd en geïnnoveerd. Duurzaamheid is een eindeloos en constant streven om meer met minder te doen.