sterk, herstelbaar, duurzaam

pedaalemmer testen

onze pedaalemmers zijn gebouwd om gedurende hun hele levensduur buitengewone prestaties te leveren

We ontwikkelen onze producten om sterk en duurzaam te zijn, elke dag van hun levensduur hetzelfde hoge prestatieniveau te behouden en door de jaren heen buitengewone gebruikerservaringen te bieden - niet alleen als ze nieuw zijn. Onze pedaalemmers zijn het bewijs van deze duurzaamheid, getest om meer dan 150.000 stappen te doorstaan. Dat zijn meer dan 20 stappen per dag voor 20 jaar soepele openingen en stille sluitingen.

ik ben het sterke en stille type

bekijk de volledige video
clasic step can

dankzij de beschikbare vervangingsonderdelen zijn onze pedaalemmers makkelijk zelf te repareren, waardoor ze een langere levensduur hebben en minder snel op een afvalstortplaats terechtkomen

Hoewel onze pedaalemmers jarenlang behoren mee te gaan, zit een ongeluk soms in een klein hoekje. Wie weet veroorzaakt een gevallen pot een deuk in het deksel van je afvalbak of gaat het pedaalmechanisme na een decennium plots kapot. Voor de meeste producten in je woning zou dat betekenen dat je ze moet weggooien en vervangen. Maar niet voor de onze! Wij van simplehuman geloven niet in wegwerpproducten. Vandaar dat onze pedaalemmers eenvoudig te repareren zijn. De benodigde modulaire vervangingsonderdelen, zelfs voor meer dan 10 jaar oude afvalbakken, vind je online. Hierdoor krijg je de voldoening van het zelf repareren van je producten en voorkom je dat je producten op een afvalstortplaats terechtkomen. Repareren is beter voor je portemonnee en de planeet.