Prestaties zijn duurzaam

Odorsorb op maat gemaakte voering

"Mensen betalen geen premie voor een inferieure ervaring, zelfs als het beter is voor de planeet. Daarom streven we ernaar om duurzamere producten te maken die ook wenselijker zijn."

Na jaren van ontwikkeling hebben we een voering gemaakt die is gemaakt van meer dan 50% post-consumer gerecycled plastic (PCR). Waarom duurde het zo lang? Omdat de technologie er nog niet was om een voering te maken die voldeed aan de normen van SimpleHuman. Natuurlijk zijn we erg kieskeurig, maar we zijn ook pragmatisch. Mensen betalen geen premie voor een inferieure ervaring, zelfs als het beter is voor de planeet. Daarom streven we ernaar om duurzamere producten te maken die ook wenselijker zijn.

PCR 3-laags met simplehuman aangepaste fit geurorb voering

gelaagde technologie

Twee dunne buitenste lagen zijn gemaakt van extreem sterk maagdelijk plastic, wat een enorme scheur- en prikwering biedt. De dikkere binnenste laag van PCR-plastic is minder duurzaam, maar verbetert de algehele dichtheid en structuur en we mengen deeltjes van koolstofodorsorb om actief afvalgeuren te absorberen en te elimineren. Milieuvriendelijker en hogere prestaties!

PCR punctie -test met simplehuman aangepaste fit geurorb voering

Bewijs van prestaties

Onze test voor scheurbestendigheid zorgt ervoor dat onze nieuwe voeringen veel misbruik kunnen weerstaan. We gebruiken zelfs een spitse teststaaf waar de meeste fabrikanten testen met een stompe, afgeronde punt. We zijn behoorlijk kritisch op onze producten, maar het dagelijks leven is dat ook!