hoge prestaties, lage impact

doseerpomp

wij bieden een alternatief, zodat jij de cyclus van plastic wegwerpflessen kunt doorbreken

Het probleem met plastic wegwerpflesjes is niet alleen dat ze moeilijk te recyclen zijn en mogelijk op een afvalstortplaats of, nog erger, in de oceaan terechtkomen. Ze maken namelijk ook deel uit van een grotere cyclus van snelle productie. Een wegwerpfles moet snel worden vervangen door een andere wegwerpfles. Elke fles belast het milieu, van de productie tot de lozing. Klantgewoontes houden deze cyclus in stand. Wij willen deze cyclus doorbreken door mensen een alternatief te bieden dat beter presteert en een lagere impact heeft.

onze doseerpomp is een beter product dat betere gewoontes bevordert voor jou en de planeet

Mensen hebben goede bedoelingen, maar niemand wil een inferieur product kopen, zelfs niet als het beter is voor de planeet. Je gaat geen verandering teweegbrengen door van mensen te verlangen dat ze prestaties opofferen voor duurzaamheid. Vandaar dat wij een betere productervaring aanbieden die tevens duurzamere gewoontes stimuleert. De doseerpomp is hier een goed voorbeeld van.

Betere prestaties:

pulse pump
  • Het mechanisme van onze doseerpompen presteert radicaal beter dan dat van conventionele drukpompen. Met slechts een lichte aanraking krijg je een royale hoeveelheid zeep. Met slechts een lichte aanraking krijg je een royale hoeveelheid zeep.
  • Ontworpen voor een eenhandse dosering voor sneller, eenvoudiger gebruik.
  • Navullen verloopt netjes en snel dankzij een verwijderbaar afgesloten deksel en een geïntegreerde trechteropening.

duurzaam:

pulse pump testing
  • De doseerpomp is getest om meer dan 150.000 zeepbeurten, oftewel minstens 15 beurten per dag gedurende 27 jaar, mee te gaan (dat komt overeen met 300 plastic wegwerp-pompflessen).
  • We maken gebruik van hoogwaardige materialen en goed ontwikkelde onderdelen die jarenlang intensief kunnen worden gebruikt. Het innovatieve doseermechanisme is een wrijvingsarm systeem dat ervoor zorgt dat de onderdelen die bij traditionele drukpompen doorgaans stukgaan, minder snel slijten.
  • De pomp heeft een stevige kop die gemaakt is van gegoten zink. Aangezien de pompkop het meest belaste pomponderdeel is, wilden we geen risico's nemen.