rigoureus testen versus wegwerpcultuur

pedaalemmers en spiegels met sensor

meer testen = minder afval storten

Afvalstortplaatsen liggen vol met goedkoop geproduceerde producten. Onze producten komen niet op afvalstortplaatsen terecht, omdat ze duurzaam zijn en jarenlang goed presteren. Om een dergelijke productkwaliteit te kunnen garanderen, worden onze producten aan rigoureuze tests onderworpen. Hierbij worden ze blootgesteld aan meer dan slechts de dagelijkse belastingen die ze in jouw huis te verduren zullen krijgen. Daarbij valt te denken aan urenlange onderdompelingen in zout water, machines die pedalen eindeloos vaak indrukken en krachtige robotarmen. Hierdoor zijn we er zeker van dat onze producten jarenlang meegaan. Twee voorbeelden van simplehuman-producten die rigoureus worden getest, zijn onze pedaalemmers en spiegels.

klassieke pedaalemmer: eeuwige icoon

De klassieke pedaalemmers van simplehuman zijn krachtige iconen. Ze zijn ontworpen volgens onze eigen hoge normen, maar onze rigoureuze tests laten niets aan het toeval over. De door ons bedachte machine 'The Punisher' trapt zo'n 150.000 keer zonder onderbreking op de pedalen van onze pedaalemmers, wat overeenkomt met 20 trappen per dag gedurende 20 jaar. Je afvalbak gaat mogelijk langer mee dan veel van je andere apparaten, waardoor hij niet op een afvalstortplaats terechtkomt en het milieu minder belast.

spiegel met sensor trio: geteste triomf

De spiegel met sensor trio van simplehuman is dusdanig ontwikkeld dat de kwaliteit van zijn licht, helderheid en beeld gedurende de hele levensduur behouden blijft. Onze zware tests bevestigen deze belofte. Een robotarm schakelt de spiegel meer dan 73.000 keer tussen de vijfvoudige en tienvoudige vergroting. Dat zijn maar liefst 20 schakelingen per dag gedurende 10 jaar! We testen onze producten totdat ze kapotgaan, waarna we ze verbeteren en nog grondiger testen. Dit doen we om ervoor te zorgen dat simplehuman-producten je verwachtingen overtreffen en om een einde te maken aan de wegwerpcultuur.