cleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstationcleanstation
cleanstation

reinig je telefoon voor echt schone handen

Je telefoon is een broedplaats voor ziektekiemen en je raakt hem honderden keren per dag aan. We hebben het cleanstation zo ontworpen dat het z'n werk kan doen terwijl jij je handen wast voor een perfect schoon resultaat.

cleanstation

schoon in 30 seconden (dat doet niemand 'm na)

Bovendien is de effectiviteit 99,9% op het hele oppervlak van je telefoon! Je hoeft je geen zorgen te maken over achtergebleven ziektekiemen op de zijkant en achterkant. Je hoeft je telefoon niet om te draaien om deze toch volledig te reinigen. Je hoeft geen 5 minuten of langer te wachten. Het reinigingsstation werkt snel genoeg om het diverse keren per dag te gebruiken.

geen contact. geen bacteriën.

Je telefoon gaat automatisch omlaag en komt ook vanzelf weer omhoog als hij is gereinigd. Je hoeft het apparaat dus niet aan te raken.

cleanstation - close up with phone
cleanstation - top view

schoon en veilig

Dankzij diverse optische sensoren gaan de krachtige ledlampjes die uv C-licht uitstralen, automatisch uit als er ongebruikelijke bewegingen worden waargenomen. Daarnaast voorkomen lasergesneden klepjes van schuimstof dat er uv C-licht ontsnapt of dat vuil of stof de omni-lux-kamer binnendringt.

slank van buiten, groot van binnen

Het reinigingsstation is slank genoeg om daar te staan waar je het wilt hebben, zoals in het rommelige gedeelte bij de wasbak of op het rommeltafeltje in de hal. Daarnaast is de binnenruimte van het station groot genoeg voor vrijwel iedere telefoon (zelfs met een standaardhoesje eromheen).

cleanstation - profile with phone
cleanstation - sensor pump

alles in één keer schoon

Gebruik het cleanstation in combinatie met onze pomp met sensor om je telefoon schoon te maken en je handen te wassen zonder iets te hoeven aanraken. Alles is in één keer schoon.

Productinformatie
Overzicht
Gemiddeld raakt iemand zijn telefoon 2617 keer per dag aan en elke keer worden hierbij weer bacteriën verspreid. Ons reinigingsstation is voorzien van de omni-lux™-kamer, die de volledige oppervlakte van je telefoon schoonmaakt en zo binnen 30 seconden 99,9% van alle bacteriën doodt. Het station is dus bij uitstek geschikt om te gebruiken terwijl je je handen wast. Zodra je je telefoon in het reinigingsstation hebt gestopt, zakt die automatisch in de omni-lux-kamer, waar 30 ledlampjes uv C-licht van hoge intensiteit uitstralen. De kamer bevat bovendien sterk reflecterend aluminium, dat ervoor zorgt dat de uv-stralen geen plekje missen op je telefoon. Als de telefoon volledig is gereinigd, komt die automatisch omhoog. Laat je reinigingsstation naast de wasbak staan, zodat je je handen kunt wassen met onze handenvrije pomp met sensor en tegelijkertijd je telefoon kunt reinigen.
specificaties
materiaal: hoogwaardig geborsteld roestvrij staal
capaciteit:

iPhone 15 tot iPhone 15 Pro Max (met dun hoesje)
geschikt voor gebruik met apparaten van maximaal 165,8 mm x 84,5 mm x 13,0 mm

krachtbron: plug-in
veiligheid: bescherming tegen ontsnappen van uv C-licht
garantie: 2 jaar
sku: ST4000
wat zit er in de doos
cleanstation
AC-adapter